New Bond Street

Deze Londense flagshipstore is geïnspireerd op de grote luxe oceaanschepen uit de jaren '20 van de vorige eeuw en combineert art-decoarchitectuur met de robuuste weelde van een Engelse gentlemen's club om een luxueuze omgeving te creëren voor de collecties van Ralph Lauren.

De benedenverdieping van de flagshipstore nodigt gasten uit om de blijvende stijl en het deskundige vakmanschap van de Ralph Lauren Home-collecties te ervaren. Polo Ralph Lauren voor heren en Purple Label-sportkleding, maatkleding, Made to Measure-diensten, accessoires, en nog veel meer zijn te zien op de eerste twee verdiepingen in een luxueuze omgeving met een mannelijke sfeer. Dames zullen een compleet eigen wereld ontdekken op de bovenste verdieping, waar de luxueuze combinatie van blond mahonie met licht suède en kasjmier een verfijnde vrouwelijke sfeer creëert voor de Ralph Lauren Collection en Polo Ralph Lauren voor dames.

Over het gebouw

De flagshipstore, gevestigd op 1 New Bond St. in de exclusieve Londense wijk Mayfair, was vroeger de thuisbasis van de National Westminster Bank en het interieur is gerenoveerd om een rijke achtergrond te creëren voor de verschillende collecties die de wereld van Ralph Lauren kenmerken. Mahoniehouten lambrisering, werkende open haarden en een indrukwekkende collectie kunst en fotografie dragen bij aan de verfijnde sfeer van de winkel. De elegante gevel van zeven verdiepingen van het gebouw is kenmerkend voor de ingetogen glamour van wat het meest prestigieuze winkelgebied van Londen is geworden.

Onze flagshipstores