Ralph Lauren Collection

Wellington alligator creditcardhouder

Aan verlanglijst toegevoegd

Meld u aan om lijsten te maken en al uw lijsten langer dan 30 dagen op te slaan.

Momenteel niet verkrijgbaar
Artikelnr.587234
AIzaSyDIzDfOcSEPJjb_l6bTF5qsdST90Cx1pOw

Deze creditcardhouder maakt deel uit van de Ralph Lauren Wellington Collectie en is prachtig gemaakt van luxe glanzende alligator uit de VS. Een moderne afspiegeling van Ralph Lauren‘s ruitersporterfgoed, het heeft een alligatorriem die zich rond de houder wikkelt, door een goudkleurige stijgbeugelgesp gaat en vervolgens sluit met een kliksluiting. Het doordachte ontwerp heeft een licht gewelfde bovenlijn, twee slip pockets en vier creditcardvakken. De met de hand afgewerkte details, zoals geverfde randen en overhandse steken, benadrukken de toewijding van Ralph Lauren aan voortreffelijk vakmanschap.

Stijlnummer: 587234
  • Krokodillenriem wikkelt zich rond de portemonnee, gaat door een goudkleurige stijgbeugelgesp en sluit vervolgens met een kliksluiting. Stijgbeugelgesp gegraveerd met 'Ralph Lauren' aan beide kanten. Goudkleurige kliksluiting gegraveerd met 'RL'.
  • Twee slip pockets aan de binnenkant. Vier creditcardvakken aan de binnenkant. 'Ralph Lauren Made in Italy' in reliëf met folie geprint aan de binnenkant.
  • Gevoerd met lamsleer. Insteekvakken en creditcardvakken gevoerd met dobby.
  • 7,6 cm h x 10,1 cm l x 0,6 cm b
  • Alligator, lamsleer, viscose.
  • Gemaakt in Italië.
  • Inclusief opbergzak en echtheidskaart.
  • In verband met de staatswet, kan dit product niet naar Delaware worden verzonden.
Stijlnummer: 587234

We bieden momenteel 3 leveringsmethoden aan: standaard, express en de volgende dag (alle leveringen vinden plaats op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 - 19:00 u).


• Gratis standaard levering wordt binnen vijf werkdagen bezorgd.

• Expresslevering van € 14,95,levering binnen twee werkdagen.

• Levering de volgende dag van € 19,95,levering op de volgende werkdag als de bestelling is geplaatst vóór 13:00 op maandag - vrijdag. Als de bestelling na 13:00 wordt geplaatst op een niet-werkdag, wordt de bestelling binnen twee werkdagen geleverd.

Als u niet tevreden bent met een artikel dat u online bij Ralph Lauren hebt gekocht, kunt u het binnen dertig (30) dagen na ontvangst van het artikel kosteloos aan ons retourneren. Artikelen moeten ongewassen, ongedragen, ongewijzigd en voorzien zijn van de originele labels. Gepersonaliseerde artikelen en geschenkverpakkingen kunnen niet worden geretourneerd.


Ons team van experts staat voor u klaar met een persoonlijke service, zowel in de winkel als online – Ontdek het nu

Mijn Stijl
Personaliseer uw ervaring
Cureer uw voorkeuren voor een unieke shopervaring, gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren