Collage of photographs of Ralph's Coffee truck, coffee cups, and espresso machine.
“De geur van vers gezette koffie roept bij mij zoveel herinneringen op, vooral aan de tijd die ik doorbracht met vrienden en familie, de mensen van wie ik hou. Ik wilde deze koffiemelanges met die gedachte in het achterhoofd ontwikkelen, en een plek creëren waar mensen kunnen samenkomen om een pauze te nemen van hun drukke dagen.”

Hoe het allemaal begon

Ralph Laurens allereerste koffiebar ooit opende haar deuren in 2014 in New York City. Ralph's Coffee, met uitzicht op Fifth Avenue in een historisch gebouw op de hoek van 55th Street, riep een gevoel op van de tijdloze Amerikaanse geest van het merk Ralph Lauren met een frisse, heldere, authentieke ambiance. Met haar charmante vintage uitstraling, bood Ralph's Coffee een gastvrije en comfortabele plek voor drukke New Yorkers en bezoekers om te genieten van een kopje koffie. Gasten konden daarnaast genieten van vers gemaakte desserts, gebakken door The Polo Bar, die in hetzelfde jaar opende op de benedenverdieping van het pand.
Sinds 2014 zijn er wereldwijd koffiebars en trucks van Ralph's Coffee die mensen blijven samenbrengen en de ware betekenis van gastvrijheid belichamen. Voortbordurend op het succes van de 55th Street Ralph's Coffee, heeft Ralph Lauren de Ralph's Coffee-ervaring gedeeld met mensen over de hele wereld in de vorm van cafés, koffietrucks, kiosken en bakfietsen.

De Ralph’s Coffee-melanges

Ralph's bijzondere melanges, waaronder Ralph's Roast, Decaf, en Espresso, worden gemaakt van biologisch geteelde bonen uit Centraal-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika, en worden in Philadelphia gebrand en verpakt door La Colombe. Er wordt uitsluitend gewerkt via het volledig natuurlijke Swiss Water Process om cafeïne te verwijderen.
La Colombe is een toonaangevende koffiebrander die bekend staat om zijn ethische, langlopende werkwijzen in samenwerking met telers. Beschouwd als een van de pioniers van de derde golf koffie, biedt het kenmerkende klassieke melanges en uitzonderlijke single origin-koffie aan cafés, hotels, restaurants en retailers over de hele wereld. Daarnaast bezit en exploiteert het bedrijf 32 cafés in Philadelphia, New York, Chicago, Boston, Los Angeles, Austin en Washington, DC, met extra locaties en nieuwe markten die naar verwachting in 2022-2023 zullen openen. Het bedrijf heeft bovendien de krantenkoppen gehaald in de ready-to-drink-business met zijn DRAFT LATTE – 's werelds allereerste koude latte met textuur.

De Ralph’s Coffee-collectie

Ontdek onze locaties

Van Madison Avenue in New York tot Doha in Qatar