|

Truien met een verhaal

Zoals we in de eerste uitgave van de Polo Gazette al schreven, is de Polo Originals-collectie van dit seizoen geïnspireerd op de gouden eeuw van auto- en motorraces, die Ralph zich heeft voorgesteld als een uiteenlopende groep door snelheid gefascineerde waaghalzen met een zowel stoere als verfijnde stijl.

In uitgave nr. 2 gaan we verder in op onze algemene liefde voor auto's – in het bijzonder de relatie tussen de schoonheid en romantiek van snelheid en een scala aan truien die kenmerkend Polo zijn. De herfst hangt in de lucht. Voor u het weet is het weer tijd om een extra laag aan te trekken. Waarom kiest u er niet voor een die echt een verhaal te vertellen heeft?

—De redactie

Nr. 1.

DE FAIR ISLE

Een trui die (letterlijk) een verhaal vertelt

Toen het allemaal begon...

Vissers op de Shetlandeilanden droegen ze als eerste, de hertog van Windsor maakte een statement (en gaf daarmee de aanzet tot een stijlschandaal) in een Fair Isle-trui op de golfbaan en Ralph droeg er een op een manier die dit bescheiden en toch grootse erfgoed de erkenning geeft die het verdient. …

Wat de symbolen betekenen

Fair Isle-motieven verwijzen naar verschillende dingen: vissen, bomen, sneeuwvlokken, liefde, familie. Vanuit de traditie om symbolen zo aan te passen dat ze een unieke identiteit creëren, maakt Polo hier al lang gebruik van:

Aan verlanglijst toegevoegd

Meld u aan om lijsten te maken en al uw lijsten langer dan 30 dagen op te slaan.

Grotere maten
Grotere maten

Filteren en sorteren

0 Filter - Alles wissen

Resultaten verfijnen door:

Shop Ontdek