The Stirrup Collection Kleine roségouden Stirrup-horloge 1
The Stirrup Collection

Kleine roségouden Stirrup-horloge

Aan verlanglijst toegevoegd

Meld u aan om lijsten te maken en al uw lijsten langer dan 30 dagen op te slaan.

€ 12.500,00
Momenteel niet verkrijgbaar
Artikelnr.5045018164080
  • Rose Gold
   Niet verkrijgbaar
   Selecteer uw kleur en we laten het u per e-mail weten wanneer deze weer op voorraad is

Dit product is alleen te koop in de winkel. Neem voor meer informatie contact op met de Brussels-winkel via Nabil.ElFartakhe@ralphlauren.com

Een levendig voorbeeld van Ralph Laurensgrote waardering voor traditie en duurzame stijl is de RL Stirrup-collectie, die ons paardensporterfgoed weergeeft met zijn kenmerkende stijgbeugelsilhouet. Ons kleine rosé gouden horloge is ontworpen met een gepolijste rosé gouden kast en een verfijnd bandje van krokodillenleer met een unieke stijgbeugelsluiting. Dit klassieke horloge heeft een gelakte wijzerplaat met Romeinse cijfers, een minutenaanduiding in spoorwegstijl en geoxideerde zwaardvormige wijzers en wordt aangedreven door een RL430 kaliber handmatig op te winden mechanisch uurwerk met een gangreserve van 40 uur. Elegant en onderscheidend, deze iconische collectie biedt tijdloze verfijning en de ultieme Zwitserse technische precisie.

Stijlnummer: 526757
 • Materiaal van de behuizing: 18-karaats rosé goud. Bedekt met kristallen: antireflectief convexe saffier. Kroon: 18-karaats rosé goud met ons "RL"-logo.
 • Wijzerplaat: gebroken wit; gelakt en gepolijst. Romeinse cijfers en minutenaanduiding: zwart; geprint. Uur- en minuutwijzers: glanzend zwart; zwaardvormig.
 • Afmetingen van de behuizing: 27,7 mm x 29,3 mm. Dikte van de behuizing: 7,1 mm. Waterbestendigheid: tot 3 bar.
 • Band: donkerbruine alligator. Sluiting: 18-karaats rosé gouden vouwsluiting; gepolijst.
 • Uurwerk: mechanisch handmatig opwinden; RL430 kaliber. Decoratie: verticale Côtes de Genève en Perlage.
 • Gangreserve: ~40 uur. Onderdelen: 131. Edelstenen: 18. Frequentie: 3 hertz; 21.600 trillingen per uur. Functies: uren; minuten.
 • Gemaakt in Zwitserland.
 • Elk uurwerk wordt elegant gepresenteerd in onze kenmerkende "Ralph Lauren"-horlogedoos met krokodillenprint en komt met een handleiding en een garantiekaart.
Stijlnummer: 526757
Mijn Stijl
Personaliseer uw ervaring
Cureer uw voorkeuren voor een unieke shopervaring, gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren