CYO attribute test harness

CYO attribute set 1
CYO attribute set 2
CYO attribute set 3
CYO attribute set 4
CYO attribute set 5
CYO attribute set 6
CYO attribute set 7
CYO attribute set 8
CYO attribute set 9
CYO attribute set 10
CYO attribute set 11
CYO attribute set 12
CYO attribute set 13
CYO attribute set 14
CYO attribute set 15

De gepersonaliseerde opvouwbare bodywarmer - exclusief verkrijgbaar op RalphLauren.com - wordt op bestelling gemaakt met gerecyclede vezels en PrimaLoft® ThermoPlume™-isolatie om de drager warm, droog en comfortabel te houden en tegelijkertijd de impact op het milieu te verminderen. Kies zelf de kleur voor de romp, de ritssluiting en de Polo Pony, en voeg optioneel een naam of boodschap toe aan het label aan de binnenkant. Er zijn er nog nooit zo veel manieren geweest om deze jas uniek te maken - of om het perfecte cadeau te geven. U kunt ook de kleur kiezen of een naam toevoegen aan het personaliseerbare zakje dat wordt meegeleverd. Gemaakt door Polo. Ontworpen door jou. #MyRL

Packable-icon Opbergbaar
Sustainable-icon Duurzaam
WaterRepellent-icon Waterafstotend

Stijlnummer: 562800
  • Maat 4 jaar heeft een lichaamslengte van 40,7 cm voor en achter.
  • Maat medium heeft een lichaamslengte van 55,9 cm voor en achter.
  • Opstaande boord. Volledige ritssluiting aan de voorkant met een flap aan de bovenkant die schuren voorkomt.
  • Twee heupzakken met ritssluiting aan de voorkant. Wordt geleverd met een opbergzakje met trekkoord bij de rechterzak. Volledig gevoerd en gewatteerd.
  • Shell en voering: Gemaakt van gerecycled nylon, dat helpt om de impact op het milieu te verminderen door afval op de vuilnisbelt en het gebruik van nieuwe grondstoffen te reduceren.
  • Vulling: Gemaakt met PrimaLoft® ThermoPlume®, een innovatieve gerecyclede polyestervezel die de look, het gevoel en de werking van dons nabootst. Opvouwbaar, lichtgewicht en superzacht, het is zelfs in natte omstandigheden warm.
  • Ga naar Corporate.RalphLauren.com/citizenship-create-timeless-style voor meer informatie over de duurzaamheidsinitiatieven van Ralph Lauren.
  • Machinewasbaar. Geïmporteerd.
  • Let op, al onze gepersonaliseerde artikelen zijn definitieve verkoop en komen niet in aanmerking voor retournering of omruiling.
Stijlnummer: 562800
{{CUSTOM_ALT_1}}

Custom outerwear

Op bestelling gemaakt met gerecyclede stoffen en PrimaLoft® ThermoPlume®-isolatie, inclusief een te personaliseren geschenkzakje. Creëer uw eigen versie met honderden unieke combinaties voor mannen, vrouwen en kinderen
Ontdek

Nieuwe kleuren en patronen