CYO attribute test harness

CYO attribute set 1
CYO attribute set 2
CYO attribute set 3
CYO attribute set 4
CYO attribute set 5
CYO attribute set 6
CYO attribute set 7
CYO attribute set 8
CYO attribute set 9
CYO attribute set 10
CYO attribute set 11
CYO attribute set 12
CYO attribute set 13
CYO attribute set 14
CYO attribute set 15

Het Custom Packable Jacket – exclusief verkrijgbaar via RalphLauren.com – wordt op bestelling gemaakt van gerecycled materiaal en is geïsoleerd om u warm, droog en comfortabel te houden. Met kleuren of ontwerpen naar keuze voor het lijfje, mouwen, rits en Polo Pony en de optie om een naam of boodschap toe te voegen op het label aan de binnenkant, zijn er nog nooit zoveel manieren geweest om dit jack uniek te maken – of als het perfecte cadeau te geven. U kunt daarnaast de kleur of het ontwerp kiezen of een naam toevoegen aan het gepersonaliseerde tasje dat wordt meegeleverd. Gecreëerd door Polo. Ontworpen door u. #MyRL

Packable-icon Opbergbaar

Stijlnummer: 562716
  • Maat medium heeft een lichaamslengte van 71,1 cm (voor en achter), een schouderbreedte van 50,2 cm, een borstomtrek van 119,4 cm en een mouwlengte van 92,1 cm. De mouwlengte is gemeten vanaf het midden van de nek en verschilt 2,5 cm per maat.
  • Capuchon met trekkoord. Voorkant met volledige ritssluiting en een kinbeschermer aan de bovenkant. Lange mouwen met elastische manchetten.
  • Twee voorzakken met rits in de taille. Zoom met trekkoord. Volledig gevoerd en gevuld. Wordt geleverd met een opbergzakje met trekkoord bij de zak aan de rechterkant.
  • Dit product is gemaakt van gerecycled materiaal. De shell met effen kleur en met camouflageprint is gemaakt van gerecycled nylon. De shell met ruit is gemaakt van gerecycled polyester. Alle voeringonderdelen zijn van gerecycled nylon gemaakt.
  • Vulling gemaakt van een innovatieve gerecyclede polyestervezel die het uiterlijk, het gevoel en de prestaties van dons nabootst. Samendrukbaar, licht en superzacht, zelfs bij nat weer warm.
  • Houd er rekening mee dat, indien geselecteerd, de ondergrond met camouflageprint van elk jack uniek is en van de getoonde afbeelding zal variëren.
  • Model is 185 cm en draagt maat medium.
  • Machinewasbaar. Geïmporteerd.
  • Houd er rekening mee dat alle verkopen van onze gepersonaliseerde artikelen definitief zijn en niet kunnen worden geretourneerd of geruild.
Stijlnummer: 562716