CYO attribute test harness

CYO attribute set 1
CYO attribute set 2
CYO attribute set 3
CYO attribute set 4
CYO attribute set 5
CYO attribute set 6
CYO attribute set 7
CYO attribute set 8
CYO attribute set 9
CYO attribute set 10
CYO attribute set 11
CYO attribute set 12
CYO attribute set 13
CYO attribute set 14
CYO attribute set 15

De gepersonaliseerde opvouwbare jas - exclusief verkrijgbaar op RalphLauren.com - wordt op bestelling gemaakt met gerecyclede vezels en PrimaLoft® ThermoPlume™-isolatie om u warm, droog en comfortabel te houden en tegelijkertijd de impact op het milieu te verminderen. Kies zelf de kleur voor de romp, de mouwen, de ritssluiting en de Polo Pony, en voeg optioneel een naam of boodschap toe aan het label aan de binnenkant. Er zijn er nog nooit zo veel manieren geweest om deze jas uniek te maken - of om het perfecte cadeau te geven. U kunt ook de kleur kiezen of een naam toevoegen aan het personaliseerbare zakje dat wordt meegeleverd. Gemaakt door Polo. Ontworpen door jou. #MyRL

Packable-icon Opbergbaar

Stijlnummer: 562716
  • Maat medium heeft een lichaamslengte van 71 cm voor en achter, een schouderbreedte van 50,2 cm, een borstomtrek van 119,4 cm en een mouwlengte van 92,1 cm. De mouwlengte is gemeten vanaf het midden van de nek en verschilt 2,5 cm per maat.
  • Capuchon met trekkoord. Volledige ritssluiting aan de voorkant met een flap aan de bovenkant die schuren voorkomt. Lange mouwen met elastische manchetten.
  • Twee heupzakken met ritssluiting aan de voorkant. Zoom met trekkoord. Volledig gevoerd en gewatteerd. Wordt geleverd met een opbergzakje met trekkoord bij de rechterzak.
  • Shell en voering: Gemaakt van gerecycled nylon, dat helpt om de impact op het milieu te verminderen door het verminderen van afval op de stortplaats en het gebruik van nieuwe grondstoffen.
  • Voering: Gemaakt met PrimaLoft® ThermoPlume™, een gerecyclede polyestervezel die volledig is gemaakt van plastic flessen die dezelfde kwaliteit, functie en prestaties biedt als conventionele dons.
  • Model is 185 cm en draagt maat medium.
  • Ga naar Corporate.RalphLauren.com/citizenship-create-timeless-style voor meer informatie over de duurzaamheidsinitiatieven van Ralph Lauren.
  • Machinewasbaar. Geïmporteerd.
  • Let op, al onze gepersonaliseerde artikelen zijn definitieve verkoop en komen niet in aanmerking voor retournering of omruiling.
Stijlnummer: 562716
{{CUSTOM_ALT_1}}

Custom outerwear

Op bestelling gemaakt met gerecyclede stoffen en PrimaLoft® ThermoPlume®-isolatie, inclusief een te personaliseren geschenkzakje. Creëer uw eigen versie met honderden unieke combinaties voor mannen, vrouwen en kinderen
Ontdek

Nieuwe kleuren en patronen